[1] [2] [3] [4] [5] [6]

REF.2441   16 CALL EXTENSION MODULE MDS/ADS

Deze module is nodig in installaties met een ADS City, ADS Bruto, MDS City, or MDS Brutopaneel. Het aantal hangt af van het aantal drukknoppen in het buitenpaneel. De module kan bij de grotere panelen binnen in het paneel geplakt worden. Standaard heeft de module 16 aansluitingen.

 REF.2446    KLEUR ADS BASIC MONITOR

De CityMax basis monitor is een opbouw model, is gemaakt van hoogwaardig ABS plastic, uitgevoerd in hoogglans dus makkelijk schoon te houden. De monitor is voorzien van een deur-open-knop . De monitor is ook met een zwart/wit beeldscherm verkrijgbaar.

 REF.2447   CITYMAX ADS BASIC MONITOR ZWART /  WIT 

De CityMax basis monitor is een opbouw model, is gemaakt van hoogwaardig ABS plastic, uitgevoerd in hoogglans dus makkelijk schoon te houden. De monitor is voorzien van een deur-open-knop .

 REF.2451   CITYMAX ADS BASIC TELEPHONE


De CityMax basis huistelefoon is een opbouw model. Is gemaakt van hoogwaardig ABS plastic, uitgevoerd in hoogglans dus makkelijk schoon te houden. Dehuistelefoon  is voorzien van een deur-open-knop .

 REF.2452   CITYMAX ADS EXTRA TELEPHONE

De CityMax basis monitor is een opbouw model. Is gemaakt van hoogwaardig ABS plastic, uitgevoerd in hoogglans dus makkelijk schoon te houden. De monitor is voorzien van een deur-open-knop en twee optionele drukknoppen.

 REF.2453   CITYMAX ADS COMPLETE TELEPHONE

De CityMax basis monitor is een opbouw model. Is gemaakt van hoogwaardig ABS plastic, uitgevoerd in hoogglans dus makkelijk schoon te houden. De monitor is voorzien van een deur-open-knop en 5 optionele drukknoppen.


 [1] [2] [3] [4] [5] [6]